Happy Birthday To Me ! xD

Wednesday, December 1, 2010 - Posted by NusrahYusuf at 7:55 PM
Note : Dah Tua sudahhh.

Salam,
Hari ni 2 Disember 2010.
Wahhh dah genap 20 tahun aku sudahhh!
Lepas ni, Kahwin terus ke? Hak Hak.

Tahun ni, tiada sambutan untuk aku.
Hanya sambut sorang sorang je.
Mujur ada mak dan abah.
Mak pagi pagi dah masak baik punyee untuk aku hari ini.
Aku, masih tidur bangun smpai tengahari buta. Ehik Ehik.

Tapi subuh subuh lagi mak dapat panggilan emergency.
Pok Cik aku kat pahang tu, dah pergi ke rahmatullah.
Hmm, tahun ni entah kenapa ramai sedara mara meninggal.

Aku on facebook,
wahh ramai sungguh wish besday.
penat jugak rasanya nak ber tenkiu tenkiu ni.
tapi walaupun hanya wish je, aku happy sangat. 
Dan juga terasa tua. Hak Hak.

Kawan Baik aku,
Semalam dah gayut dah dengan dia.
rasa hari ni macam nak gayut lagi,
Tapi dia masih di alam exam lagi,
tak payahla ganggu die. Hmmm.

Kakak kakak aku pulak,
mana sorang pun tak wish besday aku ni !!
Rasa macam nak piat je telinga sorang sorang.
Mujur jauh, tapi rasa sunyi sangat diorang tak ada.
Sebab, tak da orang upah nak beli kek. :(

Nampak gayanya,
Ini lah hari lahir aku paling bosan sekali.
Tapi saya dengan bangga nya nak cakap.
Saya dah 20 TAHUN !!!!! huaaaaaaaaaaaaa.

Beli cupcakes satu, lilin satu, celebrate sorang sorang. huuu

-BoOgieBoOgie-


Reactions: 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...