Dalam gelap penuh dengan warna.

Friday, April 1, 2011 - Posted by NusrahYusuf at 6:15 AM
Serba salah.
Itu satu perangkap bagi aku sama ada aku nak ke pergi dinner 
untuk semua staff tempat aku bekerja?
Pakai cantik cantik, penuh bergaya, berselendang, berbaju baru,
tapi destinasinya hanyalah di sebuah tepi pantai sahaja.
Dengan keraguan yang ada, serba salah pulak tak pergi.
Duit dah bayar, tapi ramai tak join.
Last last, aku pergi dan sampai kesana jugak bersama teman teman.


Malas nak citer panjang panjang,
sesampai disana bukan terus makan walaupun alasan hanya nak datang melantak je.
Tetapi berposing sakan pulak setelah kamera digital nikon aku dikeluarkan.
Hmm, kalau dah ramai perempuan, memang tak sedar diri gayanya. HAHA.
Kalau dah lelaki, malu malu kucing pulak bila ajak berposing.


Jom lihat ! 
SATU
DUA

TIGA

Sambil sambil posing, sambil sambil makan. 
Dalam gelap rasa macam juling je bila makan. HAHA.
Tapi, walaupun ramai tak join, ada la jugak terasa kemeriahan tu sikit.
Section manager pun boleh tahan sporting. HAHa.

AKu malas nak citer panjang, sebab otak aku dah ke lain.
Ternyata mood aku tak sepenuhnye untuk blogger kot.
Citer sikit sikit cukuplah kot. Panjang panjang nanti rasa lapar lak perut.
HAHAHAHA
Reactions: 
0 comments Links to this post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...