Anda percaya pada sahabat anda ?

Thursday, April 1, 2010 - Posted by NusrahYusuf at 11:26 AM
Hari ni awal2 pg ak ade class untuk menghadapi test managing and technology. tp class start late ckit dr yg biasa, kul 10.30pg. sume housemate ak kelewatan bgn hari nie. mujur xterlajak dr kul 10.30pg tu. yg ak pon mmg btul2 pelik dr smalam ag knp ak xsedar bunyi alarm. di lihat balik kat skrin hp sony ericson w580i ak tu yg mmg btul2 da hampeh skunk,ok je di set kan alarm. haish plik tol la. bgun2 je cam bese lah, ak la yg pling late skali mandi. ak xksh pon n xnk nk berebut2,lgpon ak siap kejap je,xde nak mekap2 nie. simple jep. hek3. tp ak lihat jam da nk mencecah kul 10, tercabar la gak , da lah umah jauh nk ke kolej. tah sape tah mandi lmbt sgt. tgk2, ohh syida tu yg berada kat toilet skunk.hampeh. kat kerusi meja mkn lak yg berdekatan kat toilet tu , ak nmpk muke kebengangan si baby tu. sah! die xmndi ag. ape nie?!!! da late ni kot, phm2 la ckit kami xmandi ag , da tau da lewat tlgla mandi cpt ckit. haish!!! angin 1 bdn ak pg2 nie. nti ditegur mula lah wat muke seposen . ati kering sungguh, jwpn yg diberi mmg menyakitkan hati. cntoh : " xtao ar. " grrrrr.. tercabar ak mcm nie!! then, bile time ak da abih mandi nk siap2 , time tu la die da siap n start enjin kete xsbr2 nk g. adehh, kelam kbut la ak!! cam sial~! itupun td, mujur test xbermula ag. huh! sengal~


**************************************************



Selepas class td , pewut pon da kenyang , tp ! hidung ak ni lak bermasalah. adehh. cam bese ar , nk kata resedung cam selesema . nk kata selesema cam resedung. hish, tensen tol.bygkan test kat class td pon ak xley fokus nk jwb. bersin je byk kali. da la bunyi ak bersin ni cam lawak je. msti muke cam da jd lembu da.haha. kalo la Dr.House ble rawat ak time tu.kih3. ptg ni lak , hujan tuwun dgn lebatnye, fuhh sejuk beb. so, ak pon berkeputusan untuk membuat aktiviti yg slalu korg buat, tau x pe die??..pe ag.. TIDOR ar!! haha. sebelum nak tidor tuu , ak pekena dulu ubat resedung membe ak . harap2 bekesan la bile ak bgn nti. hik3. skali mkn ambik ko!! mmg hayal trus tetidor ! wahahaha. ak pon tidor mmg cam tidor mampus lah, xsedar pe dah, bunyi bom meletop pon ak ase xsedar gak, kah3. tidor punye tidor, kul 7 ak terjaga. mak oi lama gak ak tidor. mmg selesa lah tidor time hujan2 lebat. haha. oh yer, hidung ak pon xseteruk cam td.
Pas solat maghrib , hehe, ak terpandang iklan kat tv, uishhh, sedapnye KFC . dpt pekena ni sodap aih. ak pon jeling2 kat fatihah yg mmg kuat mkn. ajak ar trus , smbil 2 terlintas nk g tgk wyang cter evolusi Kl drift. haha . cam bese, pinjam kete syida n bwak skali baby n fatihah g taiping sentral . syida cam bese lah , aktiviti die ngan sekian2. tetttt! . dlm kul 9.30, kami bertolak, n tempah tiket wayang kul 11.20pm. haha. bkn slalu blik lewat kan. hhehe. akhirnye tiba lah kami kat KFC tu.. haha. sempat ag posing .

IMAGE 1
ak xsnap gmbo byk mne pon. tp ak xtau npe ak snap gmbo botol2 sos nie. hek3.


IMAGE 2

Setelah pewut sudah pon merasa kenyang, trus meneruskn perjalanan kami ke panggung wayang. best giler cter evolusi KL drift tu. sedey pon ade. hehe. tp babak2 yg aeron aziz ngan shaheizy tu mmg best . lawak tol dorg ckap cina ke siam ke ak pon xtau. hak3. tp mmg enjoy! pas puas menonton wayang, kami xtau mne lg destinasi kami, so pusing2 tepeng je la. tp keadaan menjadi bengang apabila niat kami untuk menskodeng seseorg xmembantu. hmm sape tu malas la ak nk cter. so ak gelarkan die S je la. agak2 mne lah die g mlm2 bute nie ek. hmm kami try col die,tp kata2 die seakan2 memperli ak skit.ape ni beb! ak x seteruk ko k, so, jgn nak sama2kan ak. ak ngaku ak balik lewat gak kdg2, tp ak xmcm ko! ak g pon berteman n bgtau ak nak g mne. xmcm ko,kuar tnpa habaq pape. cam sengal! ko ingt ak geng ngan ko nk balik lewat2. bodoh! ak ade akal k. ak ade sebab gak kuar wat pe lewat2. kalo ko??! bikin pe?! huh! skit ati la, itupun ko suwuh ak ngan yg len2 subahat untuk tpu sape2 yg ko 2 slalu lewat2 balik. ingt kitowg tunggul ke nk ikut ckp ko. ngan mak2 ko skali nk tpu,anak jenis pe ko nie!! sudahlah weh , dlm diam2 ko nie ubi berisi tau x! hipokrit nk mampus!! jgn berangan la yg ko tu anak yg baik! kwn yg baik! ingt diam2 ko tu, owg ble pecayakan ko ke! busuk tau x hati ko tu.

Harap maaflah kalo ak tiba2 sebegini jdnye. tensen kot kalo da dipermainkan n dipergunakan kwn sendiri, sure korg pon bengang kan. hmm.

sekian, si kecoh boogieboogie.













Reactions: 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...